Plahotniuc îl confruntă pe Dodon: O ședință specială va fi convocată la Parlament

Plahotniuc îl confruntă pe Dodon: O ședință specială va fi convocată la Parlament

Deputații vor fi convocați într-o ședință specială la Parlament în viitorul apropiat, a anunțat astăzi liderul PDM, Vlad Plahotniuc, citat de NOI.md.

Ședința va fi convocată cu scopul de a revota proiectele de legi respinse anterior de șeful statului și a le înainta repetat spre promulgare. Potrivit lui Plahotniuc, Igor Dodon a respins în mod nejustificat inițiativele menite să contribuie la îmbunătățirea vieții oamenilor. 

„Președintele a refuzat în mod nejustificat să promulge mai multe legi care vizează domenii importante pentru oameni: legea cu privire la combaterea terorismului, legea privind reforma Academiei de Științe, legea cu privire la energetică, care oferea mai multă independență regulatorului, a respins și legea tichetelor de masă. Argumentele prin care aceste legi au fost respinse sînt lipsite de substanță, iar consecințele pot fi doar negative pentru oameni”, a reacționat Plahotniuc.

Anterior, Andrian Candu anunța că șeful statului a întors Legislativului spre reexaminare 12 proiecte de lege.

 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu32 comentari

sfat 12 sep. 16:39

Mari, eu cred ca fiecare castiga un ban in functie de calificarea pe care o detine, multi specialisti cu succes muncesc in Romania si crede ma, ca sunt mai mult ca departe de spalatul fundului, pe cand in Rusia chiar ca lucreaza majoritatea in conditii mizerabile.
Nimeni nu este contra Rusiei, dar vrem conditii egale intr-o relatie bilaterala tinand cont de interesele comune si nu de cele unilaterale ale Rusiei, si nu vrem pe cineva cu functii de STAT, care au uitat cine sunt si pe cine de fapt reprezinta, care au vandut spiritul sfant unchiului de la Kremlin.

тра-ла-лай 12 sep. 15:53

по-хот-нюк...!!! От тебя уже тошнит...!!! КТО ТЫ ТАКОЙ...??? ДАВАЙ ДО СВИДАНИЯ...!!! И не грузи на себя, ношу непосильную, чтобы ПУПок не развязался!!! НУ ЗАЧЕМ ТЕБЕ ЭТА ГРЫЖА??? А поддержальщик шлянка, вообще давно должен сидеть в тюрьме, рядом с его босом, бар босом филатом...

mari 12 sep. 15:32

сынтець пэлиць ла кап? уйтацивэ ситуация ла Украина. Плохотнюк+Порошенко дой имбицыль че ау интересул банилор. дескидець окий ши вэ ажунже ку еуропа вострэ, плекаць аколо дакэ врець вяцэ еуропянэ (спэлынд фундуриле еуропене, май мулт ну сынтець прецуиць). Молдова требуе сэ айбэ релаций буне ши ку еуропа ши ку Русия, рэмынынд идепендентэ!!!!

Daniel 12 sep. 15:07

Încă puțin și Dodon va fi pus la punct. Nu i-a rămas mult lui Plaha să termine cu toți cei care vor să ne întoarcă în Uniunea Sovietică.

Ilie 12 sep. 15:07

Că mare idiot acest Dodon, cum bre să nu votezi tu legea privind tichetele de masă dacă asta ar aduce doar lucruri pozitive pentru oameni, ar avea mai mulți bani, ar crește puterea de cumpărare, să-l demită și să-l acuze de trădare de țară și de încălcarea Constituției țării dacă nu va semna și de data aceasta

Русский молдованин 12 sep. 14:44

Пока что у меня еще существует подозрение на тандэм "Плаха-Додон"...
Додон по любому подпишет эти законы...
Но сначало, для своего лехтората, по сценарию должен изображать ожесточённое спротивление демократам. Театр в РМ продолжается:)).

Rustin 12 sep. 14:28

Încet, încet îl pun pe Dodon la perete, să vedem ce va ieși din asta...oricum cu un astfel de imbecil trebuie să te comporți respectiv.

contestatie 12 sep. 14:19

In Romania se folosesc bonurile valorice cu succes, ca si bonurile cadou. Angajatorul plateste contravaloarea catre firmele autorizate, si schema de impozitare este gandita spre beneficiul angajatului si angajatorului, intro masura subventionata si de stat, deoarece acest venit suplimentar nu este impozitat la fel ca si venitul de baza, adica salariul.
Cititi mai mult si comunicati cu oameni cumsecade, nu va opuneti orbeste.

Gavril 12 sep. 14:18

Această luptă nu-i de loc sănătoasă! Cum bre să interzici tu proiectul Tichetelor de Masă de care se folosec chiar și afurisiții de ruși?

mari 12 sep. 13:57

борис - ту ай врут сэ спуй - висул ромынилор? сынтець зомбаць, плохотнюк ну се гындеште ла попор, ел аре интересул луй!!!! Есть такая поговорка - существуют два мнения ---- одно моё, второе неправильное! так это про плохотнюка.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load