Cine este tînăra pierdută fără urmă la Țîpova (FOTO)

Cine este tînăra pierdută fără urmă la Țîpova (FOTO)

O femeie în vîrstă de 30 de ani a dispărut în condiţii misterioase, în timp ce se afla în excursie la Mănăstirea Ţipova.

Ea făcea parte dintr-un grup format din 18 persoane. Femeia are doi copii şi este originară din oraşul Ialoveni. 

Membrii grupului spun că femeia a mers singură să se plimbe în pădure şi nu s-a mai întors, iar telefonul mobil și l-a lăsat în cort. Ei i-au descoperit lipsa sîmbătă seara. A doua zi aceştia au alertat rudele femeii. 

"Am venit cu tatăl ei ieri, la ora 14.00. Am tot încercat s-o caut prin pădure, dar fără succes, aşa că am alertat poliţia. Ea a venit cu membrii unui grup de pe Facebook, pentru a practica yoga", a spus soțul femeii, Igor Cacealov.

Bărbatul nu exclude că soţia sa a fost răpită. 

"Niciodată nu a mai dispărut. Posibil s-o fi pierdut în pădure sau a fost răpită", a adăugat soţul femeii.

Pe lîngă cei 20 de poliţişti de la Inspectoratul din Rezina, în căutările femeii sînt implicaţi şi şapte localnici. Echipa este însoţită de un chinolog. Operaţiunile au loc doar pe timp de zi, deoarece noaptea, din cauza stîncilor abrupte din regiune, zona devine periculoasă. 

„Vrem să ridicăm corespondenţa dumneaei în reţelele de socializare.Toată regiunea ceea a fost controlată şi, deocamdată, doamna nu a fost depistată. Căutările vor continua și azi anume în locul acela”, a declarat Vitalie Cuiban, şef-adjunct al IP Rezina.

Femeia dispărută are o înălţime de 1,65 m, părul castaniu, era îmbrăcată într-o bluză de culoare roz şi în pantaloni scurţi. Cei care deţin informaţii sînt rugaţi să apeleze la numărul de telefon 068050709 sau la 902.

 


Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

Coca-cola 12 sep. 16:39

ego vibral Plohotniuc ,Plahotniuc i viturit.

Galina 12 sep. 15:55

Femeia a fost găsită moartă lîngă o cascadă.

народ 12 sep. 14:29

Ты,сутенерская мразь.КТО ТЫ,чтобы НАЗНАЧАТЬ м.обороны,НИКТО,НИКТО--ДЕРЬМО- -КРАТ,которые обворовали СТРАНУ и продолжаете ее обворывывать дальше--и вас НИКТО не ВЫБИРАЛ,а вы сами НОЧЬЮ "ИЗБРАЛИСЬ",а президента избрал НАРОД.НАРОД!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!111!!!Для НУ и НУ!!!А у тебя уже прорвался ФУРУНКУЛ в мозгах.что всякий раз несешь такую ересть.что и читать не хочешь до конца!!!!!!!!!!!

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load