Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Lenuța Burghilă e Miss Grandma Star Universe

10 sep. 2017,, 17:12   Showbiz
3439 0

Lenuța Burghilă a cîștigat titlul de Miss Grandma Star Universe 2017.

Recent, la Varna, Bulgaria, cele mai frumoase bunicuțe au avut ocazia să demonstreze cît de sexy sînt într-un spumos concurs cu participare internațională , intitulat Miss Bunica Star. Sub semnul competiției s-au aflat mai multe domnișoare și doamne de vîrsta a doua, din întreaga Europă, însă interpreta din Republica Moldova a reușit să se impună în finală în probele de aptitudini, după ce a cîntat, ceea ce știe cel mai bine căci, în Republica Moldova a fost numită ”artistă a poporului”.

Chiar dacă n-au defilat în ținute de baie, multe din concurentele a căror condiție de participare a reprezentat-o calitatea de bunică, în adevăratul sens al cuvîntului, ar fi putut fi ușor confundate cu nepoatele lor. Proaspăta Miss Bunica Star 2017, Lenuța Burghilăa fost ”acreditată” în concurs de fiica sa, Maria Augustina, care i-a dăruit două nepoțele, Raluca-Iulia (4 ani) și Deliah Jane Raluca, în vîrstă de doar opt luni.

Lenuța Burghilă e Miss Grandma Star Universe

Cea mai sexy bunicuță din Europa, Miss Lenuța (50 ani) este foarte mîndră de faptul că suplețea sa fizică nu trădează vîrsta și că poate fi ușor confundată cu o tînără cu 20 de ani mai puțin decît artista. ”A fost o experiență inedită, chiar dacă am ajuns întîmplător să concurez. Mă aflam în vacanță și soțul și prietenii m-au împins de la spate să concurez. N-am crezut că voi cîștiga, mai ales că se aflau concurente mult mai frumoase, însă proba aptitudinilor m-a salvat. Am cîntat o melodie”, povestește artista.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?