X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Trei moldovence au făcut senzație la un show de talente din România (VIDEO)

9 sep. 2017,, 12:30   Societate
7018 0

Trei moldovence talentate au făcut senzație la un show de talente din România, notează NOI.md.

Catarina Sandu, o tînără talentată originară din Republica Moldova a cucerit jurații de la un show de talente din România.

Aceasta a reușit să ajungă la inimile a trei jurați din cadrul concursului „Vocea României”, iar într-un final a optat să mearcă în echipa lui Adi Despot. Tînăra de 21 de ani este din Chișinău și de 3 ani face canto.

Neonela Duplei este cea de a doua moldoveancă care a reușit în prima ediție din sezonul 7 a show-ului „Vocea României” să întoarcă două scaune din cele patru cu piesa „Hora din Moldova”.


Moldoveanca are 29 de ani, iar muzica pentru ea este un hobby. Aceasta a ales să meargă în echipa Loredanei Groza.

Axenia Sova este moldoveanca care a deschis sezonul 7 la show-ului „Vocea României” și a reușit să ajungă la inima tuturor celor patru jurați. xenia a impresionat juraţii cu piesa "All the jazz" , iar pentru ea s-a dat marea bătălie. Într-un final, Axenia a decis să își continue parcursul în echipa lui Tudor Chirilă.

Axenia este absolventa Colegiului de muzică din Chişinău, iar la vîrsta de 21 de ani s-a mutat la Cluj. Tot aici a studiat la Academia de Muzică, percuţie şi xilofon.

Tot în această ediție a show-ului s-a remarcat încă un moldovean. Ion Calamanov nu a reușit să întoarcă scaunele juraților încă aceștea au recunoscut într-un final că le pare rău, mai mult decît atît Smiley mărturisit că speră să îl revadă la preselecțiile de anul viitor cînd este sigur că va avea succes.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?