Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Au rămas fără lift după ce hoții l-au pus pe brînci (VIDEO)

8 sep. 2017,, 12:43   Capitala
3160 0

Oamenii legii au identificat şi reţinut doi indivizi, după ce au fost alertaţi despre sustragerea bobinelor de frînă din liftul unui bloc de locuit, notează NOI.md.

Aceştia s-au dovedit a fi doi bărbaţi cu vîrstele de 32 ani şi respectiv 35 ani, anterior documentaţi de către poliţişti pentru diferite contravenţii, fiind localizaţi pe urme fierbinţi şi audiaţi la sediul Inspecoratului.

Bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia cu lux de amănunte, declarînd că, bobinele de frînă au fost vîndute la un punct de colectare a metalului uzat întrucît acestea conţin cupru. Ulterior poliţiştii au mers la agentul economic unde au fost vîndute bobinele de frînă, fiind ridicate şi predate serviciilor abilitate. Este menţionat că unul dintrei ei, ar fi fost informat de către fratele său, cum e posibil de demontat bobina de frînă, întrucît anterior a fost angajat în serviciul de deservire tehnică a lifturilor. Pînă în prezent, poliţiştii au acumulat probe ce ar demonstra comlicitatea lor în comiterea a peste 8 furturi de bobine din lifturile blocurilor de locuit din sectorul Botanica.

În prezent ei sînt cercetaţi penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?