X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Blogger: Chirtoacă o face pe victima forțelor dezlănțuite ale naturii

1 iul. 2013,, 14:44   Societate
3602 2
Foto: hotnews.md
Expertul în Bloguvern, Andrei Fornea, scrie că primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a făcut-o astăzi pe victima forțelor dezlănțuite ale naturii, transmite NOI.md. Drept dovadă, expertul a enumerat cîteva dintre măsurile de primă necesitate pe care le-ar fi luat în cazul unor inundații un primar francez.

”Ar fi declanșat procedura de criză, ar fi anunțat o linie fierbinte la care orice orășean ar putea informa primăria despre problemele pe care le întîmpină, ar fi creat o echipă de intervenție cu autocamioane, ar fi închis porțiunile de drum inundate și ar fi convocat din oră în oră presa. Dorin Chirtoacă n-a făcut asta. Ieri la primărie nu era țipenie de om. S-a trezit, conform graficului, azi”, scrie Andrei Fornea.

Totodată, expertul a comentat spusa de astăzi a primarului Chirtoacă „dacă în Chișinău va fi un cutremur, tot primăria va fi vinovată?”. ”Evident că de declanșarea cutremurului nu va fi vinovată primăria. Dar felul în care va fi gestionată criza provocată de cutremur depinde foarte mult de primărie. Și dacă primăria se împotmolește repetat în cazul unei ploi, evident că după cutremur chișinăuienii vor trebui să aștepte ziua de luni, cînd primarul va da vina pe Dumnezeu, mîna Moscovei, comuniști sau guvernare și va juca rolul de victimă”, a adăugat Andrei Fornea.

În cadrul ședinței de astăzi a serviciilor municipale, primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, sublinia că primăria municipiului nu se face vinovată de inundarea mai multor străzi din capitală în urma ploii abundente de ieri, 30 iunie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?