Prim-miniștrii Moldovei și Ucrainei se vor întîlni mîine la Odessa

Prim-miniștrii Moldovei și Ucrainei se vor întîlni mîine la Odessa

Prim-ministrul Moldovei, Pavel Filip, va efectua la 8 septembrie o vizită de lucru la Odessa, unde va susține o întrevedere cu prim-ministrul Ucrainei, Vladimir Groisman, precum și va participa la lucrările Conferinței internaționale de transport de nivel înalt „Coridoarele integrate de transport Europa-Asia”, ediția a II-a, relatează NOI.md.

Potrivit comunicatului Serviciului de presă al Guvernului RM, premierul moldovean și cel ucrainean vor face bilanțul întrevederii în cadrul unei conferințe de presă, în a doua jumătate a zilei.

Se preconizează că părțile vor discuta actuala situație și perspectivele de dezvoltare a cooperării în diverse domenii, implementarea proiectelor comune. Anterior Vladimir Groisman a specificat că Moldova și Ucraina au o dinamică bună în cooperarea interstatală, în special în realizarea unui șir de proiecte comune de proporții.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu1 comentariu

Валенти 8 sep. 00:37

Вот " ИСТОРИЯ УСПЕХА " ФИЛИПА Плохая привычка связана с доступностью спиртного на местном рынке, высоким уровнем безработицы, социальными стрессами и неполными семьями. Согласно многочисленным соцопросам, подавляющее большинство населения Молдовы недовольны жизнью в стране — низкими зарплатами, пенсиями, регулярным ростом цен и отсутствием работы.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load