X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Atenție, pericol de accident auto! Ei sînt un adevărat coșmar la volan!

8 sep. 2017,, 03:00   Externe
4982 0

Te și miri cum de au luat carnetul de conducere, atît de multe și de periculoase accidente au cauzat aceste staruri în trafic.

Iată care sînt șoferii în mașina cărora n-ai vrea niciodată să urci!

Cristiano Ronaldo

Te și doare sufletul să vezi cum fotbalistul portughez distruge minunății de automobile pe bandă rulantă! Ca să nu mai spunem că devine un adevărat pericol public în momentul în care se urcă la volan din cauza imprudențelor pe care le face. De pildă, atunci cînd mergea la antrenament și a intrat în peretele unui tunel din Manchester. Mașina lui de 200.000 de lire sterline pe care o conducea atunci a avut mult de suferit, însă nici șoferul n-a scăpat basma curată, ci era pe punctul de-a i se suspenda permanent carnetul de conducere.


Britney Spears

Prințesa Pop n-a avut avarii totale trecute pe numele ei, dar nu te numești un șofer prost numai dacă distrugi complet mașini. Pe lîngă faptul că a condus cu bebelușul ei în poală sau că l-a așezat în mașină în mod absolut necorespunzător, punîndu-i astfel în pericol viața, diva a avut numeroase bușituri, zgîrieturi, tamponări pînă în prezent.

Billy Joel

Muzicianul este un adevărat dezastru la volan, reușind performanța de-a face accident cu mașina cea mai sigură din lume, un Citroën 2CV, care nici măcar nu poate prinde viteză prea mare. Cu toate astea, artistul a pierdut controlul mașinii lui, un Charleston Citroën din ’67, a luat o curbă prost și a intrat din plin într-o casă. Și, dacă vă vine să credeți, nu a fost prima și ultima dată cînd Joel a avut accident auto. În 2002, 2003 s-a întîmplat fix același lucru, iar în 1983 a reușit să facă accident cu motocicleta.

Paris Hilton

Degeaba are mașini performante la dispoziție, moștenitoarea imperiului Hilton nu se pricepe să le conducă fără să le bușească din cînd în cînd sau să cauzeze mici accidente la volan. Cel mai notabil incident pe patru roți a fost cînd și-a “parcat” Range Rover-ul într-o mașină de pe marginea drumului, după care a plecat liniștită fără să lase vreun bilețel celuilalt șofer sau să înștiințeze poliția.

Lindsay Lohan

Doamne ferește să te trezești pe locul “mortului” în mașina actriței care are obiceiul de a-și buși mașina în mod constant! Odată a intrat în portbagajul altei mașini de parcă nici măcar n-o văzuse pe șosea, după care a fost prinsă sub influența alcoolului la volan de atîtea ori, încît nu am mai putut ține socoteala. Cum spuneam, un adevărat pericol public!

Nicole Richie

În 2006, a fost prinsă de polițiști amețită la volan și n-a negat faptul că luase Vicodin și fumase marijuana înainte de-a porni la drum. Probabil credeți că a fost oprită în trafic deoarece avea viteză prea mare sau prea mică. Cînd colo, Nicole încerca să intre pe autostradă de pe sens opus. Cum ajunsese acolo nici măcar nu ne putem imagina. Oricum, drept pedeapsă, și-a petrecut următoarele patru zile la închisoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?