X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Competiție inedită între salvatori (VIDEO)

7 sep. 2017,, 13:12   Societate
2394 0

S-au încheiat competițiile salvatorilor la poliatlon-scafandrieri 2017, notează NOI.md.

După desfășurarea mai multor probe cei mai buni în domeniul salvării pe apă au fost desemnați salvatorii stației de salvare “Valea Morilor” din mun. Chișinău. Aceștia s-au ales cu cupa învingătorilor și s-au clasat pe locul I.

Pe locul II, în urma rezultatelor au fost aleși salvatorii stației de salvare de la „Vadul lui Vodă”, iar locul III le-a revenit celor de la stația de salvare din parcul „Valea Trandafirilor”, din sectorul Botanica.


Specialiștii în domeniu s-au întrecut pentru titlul de învingător după ce au parcurs mai multe etape. În a doua zi salvatorii au înotat 100 m, au acordat primul ajutor sinistratului după ce au înotat 50 m și au ieșit cu barca la semnalul alarmă, parcurgînd 1000 m. Amintim că la campionat au participat 10 echipe municipale, iar scopul acestora este de a fortifica capacitățile specialiștilor în domeniu, pentru prevenirea cazurilor de înec în bazinele acvatice din țară.

Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în anul 2017 salvatorii stațiilor de salvare pe apă au salvat de la înec 10 persoane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?