Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Reținere ca în filme pe străzile capitalei (VIDEO)

6 sep. 2017,, 11:51   Capitala
5478 1

Oamenii legii au localizat şi reţinut un individ deosebit de periculos, în vîrstă de 26 de ani, domiciliat în capitală şi anterior judecat pentru provocarea leziunilor corporale grave ce au dus la decesul victimei, notează NOI.md.

Conform informaţiilor documentate şi acumulate în urma măsurilor speciale de investigaţii, individul era căutat pentru comiterea unui şir de jafuri şi unui atac tîlhăresc pe teritoriul capitalei.

Astfel, în seara zilei de 20 august curent, bănuitul l-ar fi atacat şi lovit cu o sticlă de bere pe un bărbat de 38 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Alecu Russo, deposedîndu-l de portmoneul cu bani, carduri bancare şi telefonul mobil. Ulterior făptaşul a fugit de la locul crimei într-o direcţie necunoscută, lăsînd victima să zacă la pămînt. Tot el este bănuit că ar fi jefuit în stradă un alt bărbat, deposedîndu-l în mod deschis de portmoneul cu bani şi telefonul mobil, paguba materială fiind estimată la peste 7000 de lei. Este de menţionat că poliţiştii deţin probe suficiente ce ar demonstra pe deplin vinovăţia lui în aceste două cazuri de infracţiuni grave.

Totodată, sînt examinate versiunile privind complicitatea lui într-un şir de jafuri stradale, în urma cărora au avut de pătimit locuitorii capitalei. În acest sens sînt desfăşurate investigaţii suplimentare pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. Conform legislaţiei penale în vigoare, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 ani pînă la 10 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?