X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

«SunStroke Project» a asigurat o atmosferă de sărbătoare la Geneva (FOTO)

5 sep. 2017,, 17:39   Showbiz
2192 0

Recent Ambasada Republicii Moldova în Elveția a celebrat o suită de evenimente la Geneva: Ziua Independenței Republicii Moldova, sărbătoarea naţională “Limba Noastră”, aniversarea a 25-a a aderării țării noastre la ONU și cea a 25-a a stabilirii relațiilor diplomatice cu Elveția.

Evenimentul cu triplă semnificație jubiliară a adunat peste 350 de participanți, printre care ambasadori, funcționari internaționali, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat pe lîngă cele 200 de organizații internaționale și agenții specializate ONU cu sediul la Geneva, precum și membri ai comunității de moldoveni aflați pe teritoriul Elveției.

Sărbătoarea s-a desfășurat în spirit național în incinta Organizației Internaționale a Proprietății Intelectuale, o agenție specializată a Organizației Națiunilor Unite.

Programul cultural-artistic a inclus trupa “Sunstroke Project”, iar atmosfera de sărbătoare a fost asigurată în stil național de către dansatorii Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare “Joc”. Partenerii principali ai evenimentului au fost Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală din Republica Moldova, Ministerul Culturii, Educației și Cercetării, precum și Camera de Comerț moldo-elvețiană din Geneva.

Cu prilejul sărbătorii Ambasada a decernat diplome de merit celor mai activi membri ai comunității de moldoveni aflați pe teritoriul Elveției, pentru prestația prolifică și spiritul de inițiativă manifestat pe parcursul anului curent.Totodată, în cadrul evenimentului au fost expuse creațiile de artă ale pictorului Cezar Secrieru, care pe parcursul ultimilor 10 ani a prezentat diverse expoziții în cadrul ONU.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?