Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Termoelectrica i-a premiat pe cei mai responsabili consumatori

4 sep. 2017,, 16:32   Societate
2236 0

Un șir de blocuri locative din capitală vor beneficia gratuit de lucrările de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru sezonul de încălzire, notează NOI.md.

Este vorba despre cîștigătorii campaniei anuale „Achiţi iarna – fii răsPLĂTIT vara”, organizată de Termoelectrica S.A..

Astfel, specialiștii Termoelectrica S.A. vor efectua în următoarele zile lucrări gratuite de spălare hidropneumatică și testare la presiune a sistemelor interne de încălzire în următoarele blocuri locative:

- CCL-61: str. Doina şi Ion Aldea Teodorovici 11/1

- CCL-54: str. Matei Basarab, 9/1


- CCL-92: str. Cuza Vodă, 16/1

- CCL-56: str. N. Dimo, 29/1

- ACC – 321: str. Academiei, 8/2

Totodată, administrația Termoelectrica S.A. va premia și alte 58 de blocuri locative din capitală care nu au depus cereri de înscriere la concurs, dar au facturile achitate în proporție de 100%: „Această campanie, pe lîngă faptul că ajută să mobilizeze locatarii și gestionarii să achite restanțele financiare pentru consumul de energie termică, creează relații de prietenie între furnizor și consumatori.

Banii economisiți de locatari pot fi redirecționați pentru executarea altor lucrări investiţionale din bloc sau curte”, precizează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica S.A..

Condițiile de participare la campania „Achiţi iarna – fii răsPLĂTIT vara” sînt simple. Gestionarii care s-au mobilizat împreună cu locatarii și au reușit să achite integral datoriile pentru energia termică au fost îndemnați să depună o cerere către Termoelectrica S.A., în care să solicite înscrierea în campanie, pînă la 31 august 2017.

De regulă, serviciile de spălare hidropneumatică și testare la presiune a sistemelor interne sînt efectuate de agenți economici licențiați în acest domeniu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?