X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Naţionala de fotbal a pierdut în meciul cu Serbia

4 sep. 2017,, 15:20   Sport
2216 0

Naţionala de fotbal a Moldovei a suferit o nouă înfrîngere în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Formaţia lui Igor Dobrovolski a pierdut cu 0-3, iar sîrbii şi-au consolidat prima poziţie.

Moldova a capitulat la Belgrad şi a fost învinsă de Serbia cu acelaşi scor din tur şi rămîne codaşa grupei D de calificare la Campionatul Mondial.

Mijat Gacinovic a marcat primul, în minutul 20. Zece minute mai tîrziu, tot el i-a pasat decisiv jucătorului Romei, Aleksandar Kolarov, o fază la care inteligent a jucat Filip Kostic.

Tricolorii nu au reuşit să îl oprească pe Mitrovic. Atacantul lui Newcastle a închis tabela în minutul 81, iar Serbia şi-a consolidat fotoliul de lider în grupa D.
Sîrbii au 15 puncte, cu două peste ocupanta locului doi - Irlanda, pe care o va întîlni în etapa viitoare.

Formaţia lui Martin O'Neill a pierdut două puncte la Tbilisi cu Georgia, 1-1.

Un tînăr de 17 ani menţine speranțele galezilor că vor ajunge la Campionatul Mondial. Ben Woodburn a înscris unicul gol al partidei cu Austria, la cîteva minute după ce intrase pe teren.

Moldova, în schimb, este codașa grupei cu două puncte din şase meciuri. Următorul meci îl va disputa la Chişinău, cu Ţara Galilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?