Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Un rapper renumit spitalizat de urgență

4 sep. 2017,, 23:30   Externe
2205 0

Rapperul Lil Wayne, cîștigător al mai multor premii Grammy, a fost dus de urgență la spital, duminică, după ce a suferit o criză și a fost găsit în stare de inconștiență în camera sa de hotel din Chicago, informează luni Reuters citînd site-ul de informații mondene TMZ.

Lil Wayne, în vîrstă de 34 de ani, care a devenit unul dintre cele mai importante nume de pe scena muzicii rap de-a lungul a două decenii de activitate, a suferit ulterior o a doua criză în spital, a adăugat TMZ, fapt confirmat pentru acest site de reprezentantul artistului.

Reuters menționează că nu a putut lua legătura cu reprezentanții rapperului pentru a confirma informațiile.

Incidentul vine după mai bine de un an după ce vedeta rap, printre ale cărui premii Grammy se numără cel obținut pentru cel mai bun album rap în 2008 pentru 'Tha Carter III', a fost tratat după ce a suferit două crize minore, după cum au declarat reprezentanții săi.

În urmă cu patru ani, Lil Wayne, pe numele său real Dwayne Michael Carter Jr, a petrecut cîteva zile într-un spital din Los Angeles, el declarînd ulterior pentru postul de radio Power 106 că suferă de epilepsie și este predispus la crize.


Lil Wayne urma să susțină un concert în Las Vegas duminică noapte.

Rapperul născut în New Orleans și-a început cariera de artist profesionist la vîrsta de nouă ani, cînd a devenit cel mai tînăr artist care a semnat cu Cash Money Records.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?