Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Marina Tauber a ales între tenis și politică

4 sep. 2017,, 10:41   Politică
6310 4

Vicepreședintele Partidului „Șor”, Marina Tauber părăsește funcția de Președinte al Federației de Tenis din Republica Moldova. Un anunț în acest sens a fost publicat pe pagina sa de Facebook.

„Prin prezenta solicit să acceptați demisia mea din funcția de Președinte al Federației de Tenis din RM înainte de expirarea mandatului din motive personale”, se arată în scrisoarea adresată de Tauber către Conferința Federației de Tenis din RM.

„Probabil, aceasta este una dintre cele mai dificile și contradictorii decizii din viața mea pentru ziua de azi, cu toate acestea, a venit momentul cînd nu pot să nu o accept! În legătură cu implicarea mea în politică, atît la nivel național, cît și din ce în ce mai mult la nivel european și internațional, fizic nu mai pot să ofer acestei funcții atît de mult timp,cat ea necesită, mai ales că tenisului – sportului meu preferat, şi pînă acum, activitaţii vieții mele, am obișnuit să îi ofer tot timpul și toate eforturile mele și în general, pe mine însumi!”, a scris ea.


Marina Tauber a fost aleasă în calitate de președinte al Federației de Tenis la data de 23 iunie 2011, după ce predecesorul său, Igor Țurcan (șeful staff-ului electoral al candidatului la funcția de primar al municipiului Chișinău, Mihai Godea) a decedat în urma unei explozii în centrul Capitalei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?