Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Plahotniuc a mers la careul școlar în satul său natal (FOTO)

1 sep. 2017,, 16:10   Politică
3568 2

Liderul democraților, Vlad Plahotniuc, a participat astăzi la manifestațiile dedicate începutului de an școlar în satul său natal, Grozești, raionul Nisporeni, informează NOI.md.

Politicianul s-a întîlnit cu primii săi învățători. „Bucurii, amintiri, dor de casă și de-ai mei: pe toate le-am trăit astăzi alături de elevii și profesorii de la Școala din Grozeștiul meu natal. Aici am învățat primele lecții, aici am descoperit primii eroi din povești și aici am avut parte de cei mai buni dascăli. Ce emoții mă copleșesc să îi revăd astăzi și să le pot mulțumi pentru cum m-au format!”, a relatat Plahotniuc.

Democratul le-a dat și unele sfaturi celor care au pășit pentru prima dată pragul școlii.

„M-am întîlnit și cu elevii și le-am transmis cel mai important sfat pe care l-am primit în prima mea zi de şcoală: să fiu curios, să nu încetez să caut răspunsuri, să descopăr şi doar aşa voi reuşi să fiu în fiecare zi mai bun decît ieri. Acesta este şi mesajul pe care vreau să vi-l transmit astăzi tuturor: fiţi sîrguincioşi şi disciplinaţi, pentru că visul pentru care munceşti devine realitate”, a adăugat Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?