X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Soții Clooney au repetat croaziera de nuntă la trei ani de căsătorie (FOTO)

2 sep. 2017,, 01:30   Externe
4493 0

Ca-n filme! Au sosit la bordul unei șalupe, în ținute de gală, pentru a lua parte la Festivalul de Film de la Veneția, acolo unde pelicula ”Suburbicon”, pe care a regizat-o și scris-o chiar George Clooney, își are premiera.

Amal și George Clooney au fost prezenți la o seară dedicată cinematografiei internaționale. Cei doi soți, care au devenit părinți de curînd, au sosit la Festivalul de Film de la Veneția, la bordul unei șalupe.

Mămica Amal, în vîrstă de 39 de ani, care participă pentru prima oară la acest festival, a avut o apariție spectaculoasă. De fapt, e chiar una dintre cele mai sexy apariții ale sale de cînd a devenit mama gemenilor Alexander și Ella. Îmbrăcată într-o rochie elegantă, dar și sexy, Amal a reușit să întoarcă capetele tuturor atunci cînd a intrat, grațioasă, în holul Hotelului Cipriani, dar și cînd a coborît din barcă.

Pentru această ocazie, Amal a ales să poarte o rochie cu un croi asimetric, spectaculoasă, care-i lăsa la vedere silueta tonifiată și picioarele incredibil de lungi. E inutil să spunem că toți cei din jur au sorbit-o din priviri, iar soțul s-a arătat mai mîndru ca oricînd că are o așa femeie la braț. Apropo de George, actorul a îmbrăcat și el un costum foarte elegant, all black, care l-a pus într-o lumină foarte sexy. Ce să mai, sînt părinții momentului și perechea cea mai elegantă de la Festivalul de Film de la Veneția.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?