X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ceva nou: Concediu ca leac împotriva mahmurelii

3 sep. 2017,, 05:00   Externe
3676 0

O firmă londoneză din sectorul muzical oferă angajaților ei cîteva zile de concediu "pentru mahmureală", pentru a-i stimula astfel să profite mai mult de viața nocturnă a metropolei britanice și să se odihnească apoi în liniște la domiciliu după petrecerile la care au participat, relatează joi AFP.

"Angajații noștri nu vor mai avea nevoie să ne facă să credem că au contactat 'un virus de 24 de ore' sau să simuleze 'o voce de bolnav', vor putea să-i spună șefului lor care este problema reală", a precizat Dice, o firmă specializată în vînzarea de bilete la concerte pe smartphone și care are sediul în cartierul Shoreditch.

A doua zi după o seară stropită cu prea mult alcool este suficient ca salariatul să-i trimită superiorului direct unul dintre emoticoanele "bere", "bolnav" sau "muzică" pentru a-l anunța că nu poate conta pe el în ziua respectivă. În total, fiecare salariat va avea dreptul la pînă patru zile pe an de concediu pentru mahmureală.

Firma vrea să-i stimuleze astfel pe salariați să profite pe deplin de viața muzicală londoneză pentru a-și completa cunoștințele de care au nevoie în meseria lor. Iar faptul că ei s-au culcat mai tîrziu după un concert lung, fie că au consumat sau nu alcool, este suficient pentru a asigura indulgența conducerii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?