X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

În India s-a prăbușit o casă de locuit

31 aug. 2017,, 21:03   Externe
1650 0

Cel puțin 7 persoane au murit și alte zeci sînt dispărute după ce o clădire cu șase etaje din Mumbai s-a părbușit, joi dimineața, scrie BBC News.

Salvatorii au găsit pînă acum cadavrele a șapte persoane și caută alte cîteva zeci despre care cred că se aflau în imobil și nu au mai apucat să iasă înainte de colaps.

Clădirea situată într-o zonă extrem de populată a capitalei financiare a Indiei, Bhendi Bazaar, avea aproape 100 de ani vechime.

Mai multe echipaje de ambulanță, pompieri și forte de ajutor în caz de catastrofe au ajuns la locul prăbușirii și încearcă să găsească eventuali supraviețuitori.

În această perioadă, Mumbai se recuperează după sezonul ploios care a produs inundații puternice


Clădirea rezidențială s-a prăbușit în jurul orei locale 08:40. „În jur de patruzeci de oameni se crede că sînt blocați sub runie”, a declarat pentru AFP un oficial al forțelor naționale de intervenție în caz de catastrofe din India (NDRF).

Prăbușirea clădirilor în India în timpul musonului nu sînt o noutate. În fiecare an, zeci de oameni sînt uciși din această cauză. Trei astfel de incidente au fost înregistrate în Mumbai în ultima lună. În iulie, 17 persoane au fost ucise cînd o clădire cu patru etaje s-a prăbușit în suburbia din Ghatkopar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?