X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Must Fest 2017: Primul eveniment în faimoasele podgorii Cricova ©

30 aug. 2017,, 14:40   Afiș
6503 0

În mai puțin de o săptămână, vom sărbători primul festival al toamnei și vom simți ritmurile muzicii balcanice în faimoasele podgorii Cricova alături de Goran Bregovic și Wedding and Funeral Orchestra. Programul Must Fest 2017 va include activități mustoase, distractive și delicioase.

În cadrul primului alai de vin din această toamnă, cele trei regine ale evenimentului –Fetească Albă, Fetească Neagră și Fetească Regală vor crea o atmosferă nemaipomenită unde toți oaspeții se vor simți parte a legendei vinului. Alături de reginele serii, oaspeții vor servi must delicios, vor cânta și dansa împreună cu ei, dar și vor participa la concursuri distractive.

Până la amurgul zilei de joi împreună vom descoperi zonele evenimentului: iarmarocul cu obiecte artizanele, muzeul Cricova în aer liber, școlile de vin, zona promenadei în podgorii, zona cu bucate tradiționale și nu doar, zdrobirea strugurilor și zona pentru cei mici - “Copilărie dulce”.

Iar la apus de soare ne vom distra pe ritmurile muzicii balcanice împreună cu legendarul Goran Bregović și Wedding and Funeral Orchestra.

Despre Goran Bregovic și Wedding and Funeral Orchestra

Muzicianul Goran Bregović s-a născut în Bosnia și Herzegovina și unul dintre cei mai recunoscuți compozitori moderni din spațiul balcanic.

Bregović a creat coloane sonore pentru filme precum: "Time of the Gypsies", "Queen Margot", "Underground" și "Arizona Dream", special pentru regizorul Emir Kusturica. Creațiile lui sunt influențate de muzica tradițională romani, precum și de muzica din regiunea balcanică.

Fiind un compozitor de excepție, a scris piese pentru Iggy Pop, Ofra Haza sau Cesária Évora.

Pe parcurs, Bregović a interpretat cu un ansamblu larg de muzicieni: fanfară, cimpoi, ansamblu de coarde, cor de bărbați din Belgrad îmbrăcați în fraci, femei îmbrăcate în costume tradiționale bulgare și cântăreți romi – formând o orchestră de 40 de piese.

https://www.youtube.com/watch?v=OyMA84-mowI

Prețul biletului:

Până la 5 septembrie: 350 lei

După 5 septembrie: 400 lei

*Copiii cu vârsta de până la 12 ani, însoțiți de părinți, pot intra gratuit la eveniment.

Bilete la festival puteți procura aici:

https://iticket.md/event/mustfest-2017/

https://mticket.md/ro/must-fest-181.html

Sau la recepția Beciurilor Cricova și magazinul de firmă Cricova (Chișinău, str. Sciusev 96).

Partener media general: Prime TV

Parteneri media: Realitatea.md, Realitatea Live, Diez.md,
Agora.md, Zugo.md, Locals.md, Noi.md, Moldova.org, Unimedia.info, Winetours Moldova. Ziarul de Gardă.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?