Opoziția cheamă cetățenii la un nou protest antiguvernare

Opoziția cheamă cetățenii la un nou protest antiguvernare

Un nou protest organizat de forțele de opoziție extraparlamentare va avea loc pe 17 septembrie, în scuarul Parlamentului, informează Noi.md.

Anunțul a fost făcut astăzi de liderii PAS și al platformei „DA”, Maia Sandu și Andrei Năstase, care au îndemnat oamenii se alăture acțiunii îndreptate împotriva guvernării.

„Îndemn toţi cetăţenii ţării, oriunde s-ar afla, să protestăm faţă de nedreptatea ce ni se face de către o guvernare hoaţă. Doar cu o societate consolidată, cu oameni deşteptaţi, demni de trecutul şi, mai ales, de un viitor mai bun, putem face faţă situaţiei dramatice în care ne aflăm şi schimba în bine Moldova”, a declarat liderul platformei „DA”, Andrei Năstase.

Menționăm că ultimul protest organizat de opoziție a avut loc pe 30 iulie curent. Atunci cele două formațiuni și susținătorii lor și-au exprimat nemulțumirea față de modificarea sistemului electoral în Moldova. Proiectul de lege cu privire la introducerea sistemului mixt de vot a fost adoptat în lectură finală la sfîrșitul lunii iulie, ceea ce înseamnă că noul sistem de vot va fi pus în aplicare la alegerile din 2018.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

Shaman 2 sep. 14:09

Плахотнюк переиграл эту оппозицию так, что людям тошно ходить на митинги под их лозунги, не смотря на то что считают Плаху совершенным злом для себя и для своей страны, что не подвергается сомнению.

Leon 31 aug. 09:33

Люди выйдут на протесты с теми активистами от которых услышат правду и перспективы. Призывы к консолидации на основе европейского будущего никто из здравомыслящих не воспримет в серьез.

Realist 30 aug. 16:04

iarasi o sa adune 200 de oameni, si doar o sa blocheze circulatia si o sa inerveze locuitorii Chisinaului! Luati si lucrati, si nu va potriviti la prosti al de Nastase, ca ei cand o sa ajunga sus, oricum o sa uite de voi

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load