Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Secrete din viața amoroasă a fostului președinte francez

30 aug. 2017,, 03:30   Externe
3464 0

Actriţa Julie Gayet, cea care în mare tăcere a fost partenera de viaţă a fostului preşedinte francez Francois Hollande, a vorbit în premieră despre relaţia sa cu fostul lider de la Elysee.

Ne aducem bine aminte că povestea lor de dragoste a început pe primele pagini ale revistelor de scandal, cu un preşedinte pe scuter care făcea vizite nocture iubitei sale.

Ieşită din lumina reflectoarelor, Julie Gayet a îndrăznit să povestească pentru prima dată despre ea şi Francois Hollande.

A mărturisit că cel mai greu moment a fost în decembrie anul trecut, când fostul preşedinte francez a anunţat că nu mai candidează pentru un nou mandat.

„Îmi aduc aminte şi acum fix ce făceam în acele momente. Eram extrem de emoţionată, am plâns atunci”, a declarat actrița.


Întrebată dacă a influențat în vreun fel sau altul decizia lui Francois Hollande să nu mai candideze la prezidențiale, Julie Gayet a declarat: „Nu, nu veţi şti niciodată. Niciodată. Nu i-am comentat deciziile nici măcar o dată în cinci ani, pardon în trei ani, aşa că nu o să încep acum”.

Idila dintre cei doi a provocat un uriaş scandal la începutul anului 2014 și a condus la despărţirea preşedintelui francez de jurnalista Valerie Trierweiler, partenera oficială de atunci a lui Francois Hollande.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?