X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Fanii Carla’s Dreams, indignați de atitudinea autorităților de la Orhei

28 aug. 2017,, 16:32   Showbiz
3427 0

Ieri, de Ziua Independenței, celebra trupă Сarla's Dreams a concertat în Piața „Vasile Lupu” din Orhei, în concertul organizat de Primarul orașului, Ilan Shor.

La venirea trupei la fața locului a avut loc un incident între membrii formației și paza primarului. „Nimeni nu intră pînă nu pleacă Ilan Șor” - asta au auzit cei din Сarla's Dreams, iar răspunsul trupei nu a întîrziat să apară. Iată momentul integral, povestit de un fan al formației:

„De ce se teme mai mult Ilan Șor, de oameni sau de umbra sa?

Am fost ieri la Orhei la concertul Carla’s Dreams. Nu la cîrnăciori gratis, nu la Jasmin și nici la Șor (nobody gives a shit about them), anume la concertul CSD.

Așa se face că băieții au ajuns la destinație în momentul în care primarul Ilan Șor își rostea cele trei cuvinte din discurs, iar în spatele scenei erau doar bodyguarzi și mașini blindate. Ca de obicei, a venit la poartă tur managerul CSD pentru a ne face acces la băieți, doar că surpriză… „Nimeni nu intră pînă nu pleacă Ilan Șor”. Nu mai zic ce discuții s-au purtat între managerii CSD și paza lui Șor, dar răspunsul era același.


Pentru că Șor și-a încheiat discursul, dar nu se grăbea să plece, a ieșit Sergiu, solistul CSD, să le ceară în mod repetat pazei să le permită oamenilor accesul la cortul lor. Răspuns „Nimeni nu intră pînă nu pleacă Ilan Șor”!

carlas 2

După 5 minute Carlas se întoarce din nou să negocieze accesul. Vă imaginați penibilitatea situației, artistul se roagă de pază ca să permită unui pumn de oameni să îl vadă, cînd de regulă se întîmplă invers. Pentru că Șor nu se grabea să plece, iar bodyguardul nu a renunțat la poziție, Carlas a ieșit singur din zona scenei…. Și iată stă el pe o margine de bordură, într-o bortă întunecoasă a Orheiului, în dreapta plîng niște copii, în stînga cineva îl cuprinde prin întuneric, iar în fața lui stau niște fete, care au venit pentru prima dată în Moldova, făcînd peste o mie de kilometri cu trenul și avionul, doar pentru a-l cunoaște… iar el nu poate face nimic decît să-și ceară scuze de la oameni pentru că unuia, îi tremură pampersul la vederea oamenilor în jurul său.

Și după toate astea, cineva din „dream team-ul” lui Șor a avut tupeul să-i roage pe managerii CSD să rămînă după concert ca să facă poze cu odraslele lor… pentru că VIP, iar restul plebei. Dar legea reciprocității nimeni nu a anulat-o. Какой привет, такой и ответ”, povestește pe contul său de Facebook o fană înrăită a trupei.

Primăria Orhei a reacționat la mesajul de mai sus, declarînd:

„Primarul Shor nu mai era în scenă atunci cînd a venit Carlas, între evoluția lui Jasmin și Carlas Dreams au fost focurile de artificii, respectiv un timp de minim 10 minute. Este o procedură tehnică între evoluarea unui colectiv artistic și alt colectiv. Tehnicienii trupei au avut timp să pregătească sala, nu credem că ar fi motiv pentru a fi indignați, nici fanii, nici membrii trupei, pentru careva rețineri. Nu a existat niciun incident între membrii trupei și paza primarului de Orhei.”

Trupa Сarla’s Dreams a avut o evoluție de excepție la Orhei, fiind susținuți în totalitate de publicul prezent. Vedeți mai jos, începînd cu minutul 43, întreaga evoluția a formației.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?