Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Scandal la bordul unui avion! (VIDEO)

29 aug. 2017,, 02:00   Externe
4145 0

Pasagerii unui zbor al companiei Ryan Air au trecut prin clipe mai puțin plăcute în timpul unei curse care decolase din Londra către Ibiza.

Mai multe pasageri au venit violenți, după ce însoțitoarele de bord au refuzat să-i mai servească, relatează Daily Mail.

Unul dintre martori a declarat pentru MailOnline că unul dintre bărbați a devenit extrem de nervos în momentul în care o însoțitoare de zbor a refuzat să-l mai servească.

„Unul dintre ei a vrut să cumpere ceva extracost, dar însoțitoarea de zbor l-a ignorat. El s-a ridicat și a prins-o de braț, cerîndu-i să-l servească. Membrii echipajului s-au oprit din a mai servi și l-au chemat pe unul dintre piloți. Poliția a urcat în avion și i-a dat jos pe indivizi”, a declarat unul dintre martorii citați de DailyMail.

Pilotul a decis apoi ca aeronava să aterizeze la Bourdeaux, unde pasagerii violenți au fost coborîți. Aceștia nu s-au oprit însă, ci au continuat să fie agresivi și pe pistă. Unii martori susțin că unul dintre bătăuși ar fi consumat alcool.


„Zborul avionului a fost deviat către Bordeaux, din cauza unei probleme de securitate apărută la bordul aeronavei. Polițiștii au așteptat ca avionul să aterizeze pentru a-i putea aresta. Pasagerii respectivi au fost escortați din avion, însă ei au continuat să fie violenți”, a declarat un angajat al Aeroportului din Bordeaux .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?