Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

96 de localități își sărbătoresc astăzi hramul

28 aug. 2017,, 13:21   Societate
1966 0

Astăzi, polițiștii se vor afla în mijlocul cetățenilor pentru a asigura securitatea publică la o serie de manifestări cultural-artistice organizate cu ocazia desfășurării hramului în 96 de localități din țară, transmite NOI.md

Totodată, Poliția va asigura ordinea publică și securitatea circulației rutiere atît pe drumurile naționale cît și pe cele locale.

Totodată, tuturor cetățenilor le este recomandat să respecte legislaţia iar posesorii de arme să nu pună în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor, copiii să fie supravegheați pentru a evita orice risc (dispariții, accidente de circulație, etc.).

Poliția recomandă soferilor să nu conducă autovehiculele în stare de ebrietate sau cu viteză excesivă, să evite altercațiile cu alți participanți la evenimentele publice și să fie atenți la bunurile personale.

În caz de urgență, apelați numărul 902 sau adresați-vă cu încredere celui mai apropiat sector sau post de poliție, ori de cîte ori sesizați situații tensionate, persoane sau obiecte dubioase, ce pot afecta siguranța publică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?