X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Întrebarea la care Voronin nu este pregătit să răspundă

26 aug. 2017,, 12:32   Politică
5921 5

Liderul PCRM se arată decepționat de situația în care se află astăzi Republica Moldova și privește cu scepticism în viitor, notează Noi.md.

În cadrul unui interviu pentru IPN, Vladimir Voronin a fost întrebat: "ce garanții le putem da copiilor acestei țări, născuți și încă nenăscuți, că vor avea parte de condiții mai prietenoase în țara lor decît sînt acum".

”Nu sînt pregătit să răspund la această întrebare, pentru că astăzi nu văd o perspectivă clară de dezvoltare a Republicii Moldova. Din aceste considerente nu pot vedea linia de dezvoltare a țării mele mai departe și nu pot garanta nimănui nimic. Trebuie să conștientizăm că de noi depinde tot ce se întîmplă în țara aceasta și bine, și rău” a declarat politicianul.

Președintele PCRM a explicat că unica soluție pentru stoparea declinului acestei țări este să fie oprit “dezmățul” din toate ramurile de activitate.

”În politică aproape toate partidele sînt marionete și la fel e și în domeniul social, și în cel economic. Și totul se trage de la interese. Karl Marx, în cea mai importantă operă a sa, „Capital”, menționează „обществом движет интерес”, iată toată explicația. Trebuie, în primul rînd, de oprit acest dezmăț care are aloc pe parcursul aproape a zece ani și trebuie organizată adecvat activitatea din toate ramurile și la nivel local, și la nivel central, dar prioritar pentru cetățeni”, a concluzionat Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?