Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

La Orhei a fost dat startul Campionatului Moldovei la Box (VIDEO)

25 aug. 2017,, 13:30   Sport
4682 0

În perioada 24 - 27 august la Orhei se desfășoară Campionatul Moldovei la box, destinat tinerilor, informează Noi.md.

La Campionat participă circa 90 de sportivi în vîrstă de 17-18 ani din toate raioanele țării, unde se practică acest tip de sport. Printre ei se regăsesc și cei mai tari pugiliști ai Republicii Moldova, medaliați ai Campionatelor Europei printre juniori și elevi.

Cîștigătorii în categoriile lor de greutate vor obține dreptul de a participa la Campionatul European pentru Tineret, care va avea loc în Turcia, în perioada 20 - 29 octombrie. Tinerii pugiliști, de asemenea, vor deveni potențiali participanți ai Jocurilor Olimpice pentru juniori, care vor avea loc în 2018, în Argentina.

În cadrul ceremoniei de deschidere a campionatului, cu un mesaj de încurajare pentru tinerii sportivi a venit Victor Gherman, șeful Direcției tineret și sport al Consiliului Raional Orhei.

„Astfel de evenimente sînt binevenite căci promovează modul sănătos de viață și dezvoltarea sportului per ansamblu. În acest context, aduc sincere mulțumiri tuturor organizatorilor, antrenorilor le doresc să crească generațiile noi în spirit sportiv, arbitrilor - imparțialitate, iar sportivilor - să-și arate măiestria pe ringul de box. Să cîștige cei mai puternici!”, a menționat Gherman.


Luptele din cadrul Campionatului de Tineret din Moldova se desfășoară la școala sportivă „Sala de box”, de la Orhei, pe strada Ion Iachir, 25-B. Organizatorii și-au propus să organizeze turneul în aer liber. În acest scop, va fi amenajat terenul adiacent școlii sportive.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?