X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Oficial de rang înalt din cadrul NATO implicat într-un accident rutier

25 aug. 2017,, 11:50   Externe
1542 0

Convoiul secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost implicat joi seara într-un accident rutier la Varșovia, unde se află într-o vizită de lucru, a relatat postul de televiziune polonez RMF24, citat de 112.ua și Unian.

O mașină a poliției poloneze din convoiul care îl însoțea pe Stoltenberg a fost serios avariată în urma acestui accident produs joi seara în jurul orei locale 20:00, conform canalelor mediate citate. În total, patru persoane, între care doi polițiști, au fost rănite.

O mașină din escortă a fost izbită în lateral de o camionetă, care nu a acordat prioritate, chiar dacă convoiul trecea cu girofarurile pornite. În urma impactului, vehiculul poliției a fost aruncat pe trotuar, rănind un trecător.

Unul dintre polițiști a trebuit descarcerat, a relatat la rîndul său postul de televiziune polonez TVN 24, potrivit căruia cei doi polițiști și șoferul camionetei au fost spitalizați.

Viața niciuneia din persoanele rănite nu este în pericol, potrivit informațiilor preliminare.


Secretarul general al NATO nu a avut de suferit în urma acestui accident, iar coloana și-a continuat călătoria pînă la reședința prezidențială, pentru întîlnirea programată cu președintele Poloniei, Andrzej Duda.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?