Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Cîntăreața Taylor Swift va lansa un nou album de studio

25 aug. 2017,, 04:00   Externe
2620 0

Cîntăreața Taylor Swift, o vedetă a muzicii pop-country americane, a anunțat miercuri că următorul ei album de studio, intitulat "Reputation", va fi lansat pe 10 noiembrie.

De asemenea, artista a dezvăluit că primul single extras de pe acest material discografic va fi lansat în cursul zilei de joi, informează AFP.

După ce a distribuit în această săptămînă pe rețelele de socializare un videoclip misterios, ce prezenta un șarpe amenințător, Taylor Swift, în vîrstă de 27 de ani, nu a dezvăluit încă nicio informație despre stilul muzical și temele abordate în cîntecele incluse pe cel de-al șaselea album de studio al ei.

Vedeta a publicat pe Instagram o imagine ce reprezintă coperta noului album "Reputation": o fotografie cu ea însăși, privind sfidătoare spre obiectivul camerei foto, în fața unui fundal realizat din pagini de ziar pe care numele ei pare scris într-o infinitate de rînduri.

După ce a debutat și a devenit celebră grație stilului country, Taylor Swift a adoptat o altă direcție artistică și a devenit un "titan" al muzicii pop americane.


Cel mai recent album de studio al ei, "1989", lansat în 2014, a înregistrat vînzări record în prima săptămînă, în Statele Unite. Taylor Swift a primit și un premiu Grammy pentru cel mai bun album al anului grație acestui disc, devenind prima femeie din istoria industriei muzicale care a cîștigat acest trofeu prestigios de două ori. Performanța ei a fost egalată apoi de cîntăreața britanică Adele, care, cu albumul "25", a depășit cifrele aferente vînzărilor reușite de artista americană.

Taylor Swift a reapărut în atenția presei internaționale săptămîna trecută, cînd a cîștigat un proces civil intentat unui DJ pe care l-a acuzat de agresiune sexuală. După mai multe zile de audieri, marcate de declarații emoționante și multe lacrimi, un tribunal din Denver i-a dat cîștig de cauză artistei pop, pe 14 august, în procesul cu DJ-ul David Mueller, pe care l-a acuzat că i-a atins posteriorul în timpul unei ședințe fotografice din 2013. Cîntăreața a făcut apoi o donație, a cărei valoare nu a fost precizată, unei asociații care sprijină victimele abuzurilor sexuale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?