Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Compania "Introscop" va majora livrările către giganții auto mondiali ©

28 aug. 2017,, 15:45   Economie
8107 0

Compania autohtonă "Introscop" S. A. intenționează să extindă producția de cabluri pentru mașinile auto.

Conducerea întreprinderii care furnizează cabluri multora dintre cei mai importanți producători auto din lume este interesată să coopteze cel puțin 500 de angajați. Despre planurile de viitor ale întreprinderii a comunicat directorul general al "Introscop" Valeriu Bodiu, relatează NOI.md.

Angajarea la muncă în cadrul Companiei "Introscop", care are reputația de partener de încredere la nivel mondial, le va permite potențialilor angajați să primească un venit stabil de pînă la 5 mii lei și mai mult, în funcție de calificarea profesională. Pentru a obține un loc de muncă în statul de personal al companiei, noii angajați trebuie să urmeze cursurile de formare de două săptămîni. După finalizarea acestora "noii lucrători" vor deveni stagiari, care vor trebui să-și coordoneze acțiunile cu specialiști mai experimentați și mai calificați. Compania "Introscop" este cointeresată ca stagiarii să finalizeze cu succes cursurile de formare și perioada stagiului propriu-zis, care poate dura mai multe luni. Totodată, angajatorul se obligă să le plătească stagiarilor salarii în perioada respectivă.

La întreprinderea "Introscop" activează mai mult de 2 mii de persoane, însă deja la toamnă numărul personalului va fi extins. Potrivit spuselor lui Valeriu Bodiu, capacitățile încăperilor fabricii permit angajarea a încă 500-1 000 de muncitori.

"La momentul dat, "Introscop" este una dintre cele mai mari companii din această sferă de activitate. Extinderea producției, pe care am planificat-o, a devenit posibilă după înființarea infrastructurii întreprinderii în ultimii nouă ani, au fost create condiții moderne și mai confortabile pentru muncă și producție. În acest timp am reușit să întărim cooperarea cu partenerii de nivel mondial", a remarcat directorul general al Introscop S.A.

De precizat că compania „Introscop“ (este situată în clădirea fostei Fabrici „Elektrotochpribor“ și a fostei Asociații Științifice de Producție „Volna“ – Nota red.) este producătoare de cabluri și cea mai mare din Europa de Est, producătoare de sisteme de control cu ultrasunete nedistructive. Compania cooperează cu concernele Sumitomo (Japonia) și Leoni AG (Germania). Clienți ai Companiei „Introscop“ sînt asemenea producători mondiali mari de automobile, precum: Mercedez-Benz, Volvo, Nissan și Volkswagen. Compania "Introscop" se numără printre primii 10 exportatori de produse printre agenții economici din Moldova.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?