X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Moldoveanul din serialul rusesc ”САШАТАНЯ” face dezvăluiri

24 aug. 2017,, 02:00   Externe
6667 0

Meseria de actor este una cu multe riscuri. Andrei Gaidulean, moldoveanul care a jucat în serialul ”Univer”, iar acum joacă unul dintre rolurile principale în ”САШАТАНЯ”, știe acest lucru destul de bine.

După ce sitcomul ”Univer” în formula lui veche s-a încheiat, Andrei a rămas preț de un an fără loc de muncă și venituri stabile. Recunoaște că a încercat la nenumărate castinguri să obțină roluri în filme și seriale, unele mai mari, altele cu buget mic, însă nu a avut mare noroc.

”Am stat mai bine de un an fără muncă. Am fost la nenumărate castinguri, însă nu mă luau pentru roluri, așa că am încetat la un moment dat să mai merg, simțeam că am ajuns în depresie. Jucam în spectacole de teatru, însă ele aveau loc rar, iar banii cîștigați nu-mi ajungeau pentru mult timp. Acel an, pot să zic, l-am petrecut stînd în pat. Nu făceam nimic altceva decît să privesc seriale în limba engleză. Atunci nu recunoșteam asta, însă acum pot să zic sincer, intrasem în depresie”, a dezvăluit Andrei Gaidulean, potrivit starhit.ru.

După ce au început filmările pentru serialul ”САШАТАНЯ”, actorul originar din Moldova spune că viața lui a prins contur. Mai mult decît atît, cea mai radicală schimbare din viața sa a avut loc după ce a trecut prin perioada de tratament, el fiind diagnosticat cu o boală necruțătoare, cancer.

Totuși, tratamentele făcute peste hotare au avut efect, iar Andrei și-a revenit. După asta, actorul și-a deschis și un restaurant cu specific italian în Moscova și, spune el, afacerea începe să meargă tot mai bine.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?