X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cum arată Sofia Rotaru la 70 de ani (FOTO)

23 aug. 2017,, 15:00   Showbiz
7372 0

Deși pare incredibil, îndrăgita interpretă Sofia Rotaru și-a sărbătorit recent jubileul de 70 de ani. Artista este însă într-o formă de zile mari, fapt demonstrat și de pozele în care a fost surprinsă

Felicitată de președintele Rusiei, Vladimir Putin, cu ocazia frumosului jubileu și omagiată recent pe scena Festivalului "Jara 2017" de la Baku, Sofia Rotaru pare să fi descoperit elixirul tinereții, rămînînd peste ani la fel de fermecătoare și plină de șarm.

Interpreta a preferat să-și sărbătorească ziua de naștere alături de apropiați, în Italia, iar cele cîteva fotografii care au apărut pe rețelele de socializare au făcut senzație.

Impecabilă ca întotdeauna, aproape fără machiaj, Sofia Rotaru este fericită și împlinită alături de copii și nepoți. Puteți să vă convingeți de acest lucru din imaginile postate pe Instagram de nora artistei, Svetlana.

Sofia Rotaru este nespus de mîndră de nepoți săi și nu ezită să posteze fotografii cu aceștia pe propria pagină de Instagram. Poza în care apare dansînd împreună cu nepoții Sofia și Anatolii i-a încîntat pe fanii săi.

Îndrăgita interpretă a postat și un mesaj video în care îi salută în română pe locuitorii Republicii Moldova, felicitîndu-i cu ocazia apropiatei sărbători — Ziua Independenței. Sofia Rotaru a promis că va veni în țara noastră pe 27 august, pentru a sărbători Independența alături de Moldoveni.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?