Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

Vot de încredere din partea FISC-ului

23 aug. 2017,, 10:21   Societate
2470 0

Marţi, Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a premiat 25 de agenţi economici pentru aportul lor în promovarea civismului fiscal şi conformare la onorarea obligaţiilor fiscale pentru anul 2017.

Directorul SFS, Serghei Puşcuţa, le-a înmînat contribuabililor certificate prin care li s-a atribuit titlul de "Contribuabili cu grad înalt de credibilitate".

Printre contribuabilii oneşti se numără compania producătoare de patiserie şi cofetărie "Bucuria", Zona economică liberă "Bălţi" şi întreprinderea farmaceutică "Farmaco".

Pentru ca unui agent economic să-i fie atribuit certificatul de credibilitate, acesta trebuie să corespundă unei liste de cerinţe, printre care obţinerea venitului impozabil pe parcursul activităţii desfăşurate în ultimii trei ani consecutiv, salariul angajaţilor depăşeşte salariul mediu lunar pe economie.

Deţinătorii de certificate sînt scutiţi în următorii doi ani de la înmînare de controale fiscale prin metoda verificării totale şi tematice iniţiate de organele fiscale, cu condiţia că, contribuabilul nu îşi va schimba comportamentul fiscal.

Precizare: Astfel de evenimente se desfăşoară anual, iar anul acesta lista contribuabililor este în descreştere, în 2016 fiind premiaţi 30 de contribuabili.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?