Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Teatrul Copiilor-Lumineaza Circul

27 aug. 2017,, 13:00   Afiș
3680 1

Data:10 Septembrie

Locatia: Arena Circului

A.O. ,,Gândul Mâței” în parteneriat cu Circul din Chișinău și Centrul de Cultură și Artă ,,Ginta Latină” implementează proiectul ,,Luminează Circul” care are scopul de a sensibiliza opinia publică privind starea unor monumente-clădiri culturale din republică, în special a Arenei Mari a Circului din Chișinău.

Proiectul a demarat cu organizarea unui concert în cadrul Arenei Mari a Circului care a inclus și 3 numere de circ, iar pentru a demonstra că Arena Mare poate deveni o sală polivalentă, ne propunem să organizăm un următor eveniment ,,Teatrul Copiilor-Luminează Circul”, care va avea loc în Arena Mare a Circului din Chișinău.

Întrucât în Republica Moldova există mulți copii talentați care frecventează diverse cercuri creative, precum muzică, dans, hipism, actorie, atletism, dar nu și-au demonstrat talentul în fața publicului, ne propunem să organizăm ,,TeatrulCopiilor”. Proiectul presupune că după o lună de lecții și repetiții, acesta va finaliza cu un spectacol în care vor fi încadrați copii cuprinși între vârsta de 4-14 ani, care poate vorbesc limbi diferite, însă împreună vor demonstra că arta unifică.

Spectacolul final va fi jucat în Arena Mare a Circului din Chișinău, care va fi jucat pe 10 septembrie 2017. ora: 14.00. Ediția din acest an a proiectului va fi realizată în parteneriat cu emisiunea TV ,,WOW KIDS” și Școala Republicană de Hipism și Pentatlon Modern.


Importanța realizării proiectului este fundamentată de necesitatea construirii unei societăți unite care poate să acționeze și să rezolve multe probleme sociale și de importanța păstrării patrimoniului cultural pentru viitoarele generații.

Mai multe detalii aici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?