X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Sandu, despre cooperarea dintre PAS și DA la următoarele alegeri

21 aug. 2017,, 15:21   Politică
2179 3

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, nu exclude că și la următorul scrutin electoral formațiunea sa și-ar putea uni forțele cu platforma DA, informează NOI.md.

„Parteneriat va fi, doar că e devreme să vorbim despre detalii”, a menționat Sandu, fiind întrebată cum se pregătește de alegerile parlamentare ordinare din anul 2018.

„Vom face un parteneriat, dar e devreme să vorbim despre detaliile acestui parteneriat, pentru că nu știm condițiile. Pentru moment, ne consolidăm echipa. În această toamnă, chiar în septembrie, vom avea următorul congres al Partidului Acțiune și Solidaritate, unde vom realege organele de conducere și vom mări echipa, inclusiv la nivelul organelor de conducere la nivel central. Această muncă de consolidare se întîmplă peste tot în localități, chiar dacă este foarte greu, și spun asta făcînd referință la experiența din anul precedent”, a explicat Sandu.

Ea a mai remarcat că formațiunea se confruntă în prezent cu mai multe tentative de intimidare și descurajare a oamenilor din teritoriu, comparativ cu anul trecut, cînd a fost lansat partidul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?