Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Un ”hoț în lege”, zis ”Дато Черепаха”, a fost expulzat din Moldova (VIDEO)

21 aug. 2017,, 13:21   Societate
6049 0

Un hoț în lege de origine georgiană, care a încercat să intre în Republica Moldova a fost expulzat de autoritățile de la noi, notează NOI.md.

Potrivit infotmațiilor acesta a ajuns la Chișininău cu o cursă aeriană de pe ruda Kiev-Chișinău.

Urmare a investigațiilor efectuate s-a stabilit că bărbatul, de 41 de ani, este ,,hoț în lege,, alias ”Дато Черепаха”.

Acesta, oprit de forțele de ordine în Aeroportul Internațional Chișinău, a fost condus la sediul INI, pentru a stabili scopul sosirii acestuia pe teritoriul Republicii Moldova, persoanele cu care contactează, precum și alte informații utile din sfera lumii interlope.

Astfel, s-a stabilit că acesta, urma să fie întîmpinat în Aeroport de două persoane, locuitori ai regiunii transnistrene. Totodată, s-a stabilit că persoana de origine georgiană a fost anterior judecată de mai multe ori pe teritoriul diferitor state, fiind specializată în comiterea furturilor din locuințe, fiind încoronat la 28 octombrie 2012, în orașul Atena, Grecia, împreună cu alte autorități ale lumii interlope din Ucraina, precum și din Georgia.


De asemenea, s-a stabilit că acesta, ultima dată, a fost condamnat pentru furt în Regatul Spaniei, la un an privațiune de libertate, de unde după eliberare, în luna iulie anul curent, a fost deportat în Georgia, fiind expulzat în Azerbaidjan și apoi în or. Kiev. Ulterior, a venit în Moldova pentru a se stabili cu traiul.

Persoanele din regiunea transnistreană care urmau să-l întîmpine nu îi sînt cunoscute, legătura cu aceștia a fost făcută prin intermediul unei persoane din Ucraina.

Hoțul în lege a fost expulzat din Republica Moldova pentru a fi prevenite careva activități ilegale.

În baza informațiilor operative și a numerelor de telefoane ridicate de la acesta, urmează a fi stabilite persoanele, cetățeni ai Republicii Moldova, precum și ai regiunii transnistrene cu care acesta a intrat în contact pentru a stabili legăturile criminale cu membrii lumii interlope din RM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?