Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Grozavu avertizează: Nu mai putem tolera acest lucru!

21 aug. 2017,, 10:32   Capitala
3297 1

Primarul interimar al capitalei, Nistor Grozavu, avertizează responsabilii de reconstrucția bulevardului Ștefan Cel Mare și Sfînt că vor răspunde administrativ, dacă nu vor finaliza lucrările în termenii anunțați.

Acesta se arată nemulțumit de faptul că totul se face pe ultima sută de metri și se admit și anumite încălcări tehnologice.

„Vă avertizez, neîndeplinirea obligațiunilor de data aceasta va duce la sancțiuni administrative. Azi, nu vreau să zic nimic, dar vom ieși pe șantier și vom vorbi în limba constructorilor. Sînt încălcări tehnologice, lucrările nu se realizează în termen... Cum au fost împărțite inițial aceste tronsoane?.. Vom ajunge pînă la antreprenori și subantreprenori căci nu mai putem tolera acest lucru. Cei care vor să saboteze au două alternative: depun cererea sau vom lua alte măsuri administrative ori de altă natură”, a declarat Nistor Grozavu, în cadrul ședinței de azi de la Primărie.

La rîndul său, Oleg Caraman, director adjunct al Direcției generale transport și căi de comunicație Chișinău a spus că săptămîna trecută nu s-au realizat toate lucrările pe care și le-au propus din anumite motive tehnice. Astfel, au fost amenajați circa 6200 de metri pătrați de pavaj, a fost transferată rețeaua de contact pe pilonii montați recent ș.a.

Potrivit lui Caraman, săptămîna aceasta se va lucra pe tronsonul străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Ion Creangă. Se planifică pavarea a circa 10 mii de metri pătrați. De asemenea, se preconizează finalizarea lucrărilor ce țin de iluminatul stradal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?