Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Voronin: Toți alegătorii își merită guvernarea

21 aug. 2017,, 09:40   Politică
4139 9

Actualmente toți alegătorii își merită guvernarea. De această părere este liderul comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, notează NOI.md cu referire la un interviu acordat de acesta pentru IPN.

„În primul rînd, problema vine de la alegător. El votează nu cum îl duce mintea, dar cine și cum îi cere. Alegătorul, pînă nu va vota conștient, nu se va schimba nimic, de aceea cei de la guvernare utilizează posibilitatea de a arunca milioane în stînga și în dreapta la alegeri și cumpără voturile oamenilor”, a menționat Voronin.

Totodată, potrivit lui, poporul își taie singur creanga de sub el, lăsîndu-se mituit pînă la alegeri și în ziua alegerilor.

„Ar fi bine ca omul să conștientizeze că acel buletin pe care îl pune în urna de vot are o valoare mai mare decît orice sume de bani, decît orice miliarde furate. Are o valoare pentru el însuși ca cetățean pentru următorii patru ani de viață. Cu părere de rău, noi, chiar dacă explicăm, vin aceștia care bagă trei-patru sute de lei și cetățeanul își vinde interesele familiei și interesele proprii, interesele țării, iar după aceasta umblă și bocește”, a declarat liderul PCRM.

Potrivit coministului, astăzi cei care mai pot schimba lucurile în această țară sînt tinerii, care trebuie să ia totul în mîinile lor și să conducă, deși pentru ei e mai ușor să fugă de greutăți decît să lupte cu ele și împotriva mafioților și corupției.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?