X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dodon, despre atentatul de la Barcelona

18 aug. 2017,, 09:51   Politică
2000 0

Președintele Igor Dodon a exprimat în numele poporului Republicii Moldova solidaritatea cu toate țările lumii în lupta împotriva terorismului, comunică NOI.md.

Mesajul a fost enunțat după ce în seara zilei de ieri 13 persoane au fost ucise în urma unui atac terorist produs în centrul Barcelonei. Demnitarul a transmis condoleanțe poporului spaniol în legătură cu această tragedie.

„Cu profundă durere am aflat despre tragedia care a avut loc la Barcelona, în urma căreia, potrivit ultimelor informații, 13 persoane au fost ucise și peste 100 au fost rănite. În numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, exprim condoleanțe și compasiune întregului popor spaniol și familiilor celor decedați, iar celor răniți le doresc însănătoșire grabnică. Condamn categoric acest act terorist inuman și îmi exprim solidaritatea cu autoritățile Spaniei și cu toate țările lumii în lupta împotriva acestei amenințări teribile”, a declarat șeful statului.

Atentatul de la Barcelona a fost revendicat de Organizația teroristă Stat Islamic. Unul dintre atacatori a murit într-un schimb de focuri cu Poliția Catalană în timp ce a forțat un filtru. Atentatul a avut loc pe 17 august, la ora 18.20 ora Moldovei, cînd o furgonetă a intrat pe zona pietonală în mulțime.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?