Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie merge înainte

18 aug. 2017,, 02:01   Externe
2701 0

Săptămîna trecută au apărut informații potrivit cărora Angelina Jolie a suspendat procedura judiciară prin care a solicitat divorțul de Brad Pitt, însă o sursă apropiată actriței a informat că divorțul merge înainte și nu există posibilitate de reconciliere între cele două părți, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Potrivit unor prieteni apropiați fostului cuplu, niciunul dintre ei nu dorește să ofere o a doua șansă relației lor.

Sursele au confirmat că procesul de divorț își urmează cursul și că presupusa reconciliere despre care vorbesc mass-media este departe de a fi o realitate.

TMZ, portalul de informații privind celebritățile, a primit informații care asigură că Brad Pitt și Angelina Jolie luptă în continuarea pentru custodia copiilor și pentru împărțirea proprietăților deținute în comun și nu vor reveni asupra deciziei luate.

Unul dintre motivele pentru care nu va exista o a doua șansă pentru cuplul Pitt-Jolie sînt acuzațiile pe care actrița le-a lansat cu privire la comportamentul abuziv al lui Brad Pitt față de copiii lor.


În urma investigației desfășurate de poliția din Los A?ngeles și FBI privind comportamentul lui Brad Pitt, actorul a fost absolvit de acuzații, însă acestea i-au provocat o criză emoțională profundă, care l-a distanțat de Angelina Jolie.

Brad Pitt nu și-a ascuns intențiile cu privire la copiii săi, aflați în fruntea listei sale de priorități, la fel ca și Angelina Jolie, astfel încît procesul de divorț se anunță foarte lung și va dura pînă să fie tranșat în tribunale.

Cu toate acestea, deocamdată fostul cuplu pare să fi lăsat de o parte neînțelegerile, pentru binele copiilor lor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?