X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cine a făcut cei mai mulți bani în ultimele 12 luni (FOTO)

17 aug. 2017,, 22:00   Externe
2838 0

Emma Stone, care a cîștigat la începutul acestui an primul ei premiu Oscar din carieră, a detronat-o pe Jennifer Lawrence și ocupă primul loc în topul anual al celor mai bine plătite actrițe din lume, publicat miercuri de revista Forbes, informează Reuters.

Vedeta americană, care a vorbit în mod public în favoarea egalității salariale dintre femeile și bărbații de la Hollywood, și-a văzut veniturile diminuîndu-se după încheierea francizei „Hunger Games”, dar a continuat să primească onorarii consistente grație filmelor în care a fost distribuită și contractelor de publicitate încheiate cu casa de modă Christian Dior.

Topul celor mai bine plătite 10 actrițe din lume este completat de:

Melissa McCarthy (18 milioane de dolari),



Mila Kunis (15,5 milioane de dolari),


Emma Watson (14 milioane de dolari),


Charlize Theron (14 milioane de dolari),


Cate Blanchett (12 milioane de dolari),


Julia Roberts (12 milioane de dolari)


Amy Adams (11,5 milioane de dolari).

Veniturile cumulate ale actrițelor din Top 10 — 172,5 milioane de dolari — au înregistrat o scădere cu 16% față de topul publicat anul trecut.

Editorii de la Forbes întocmesc acest clasament anual pe baza datelor transmise de compania Nielsen și a interviurilor și discuțiilor purtate cu agenți și manageri din industria cinematografică.

În topul masculin publicat anul trecut, Dwayne „The Rock” Johnson a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood, cu venituri de 64,5 milioane de dolari — de peste două ori mai mult decît veniturile obținute de Emma Stone în acest an. Revista Forbes va publica topul pe 2017 dedicat celor mai bine plătiți actori din lume la sfîrșitul acestei săptămîni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?