Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Modificări de tarife pentru călătoria cu taxi

17 aug. 2017,, 12:01   Societate
1933 0

Obraznicul mănîncă praznicul.

După cum se vede, anume de acest principiu au decis să se ghideze în ultima vreme șoferii de taxi. În timp ce cetățenii derutați pierd o groază de timp pentru a chema mașinile companiilor de taxi, întreprinzătorii privați umflă prețurile la maximum.

Un astfel de caz a avut loc ieri, fiind discutat aprins într-o rețea de socializare. Utilizatoarea Ana, care locuiește în orășelul de lîngă Aeroport, în fiecare seară așteaptă cîte 40-50 de minute, ruta de microbuz 165. Istoria s-a repetat și ieri. Femeia a fost nevoită să apeleze la serviciile de taxi.

- Toți sînt ocupați. Am încercat să iau un taxi de ”la bordură”. Au cerut 150 de lei! 150 de lei! Din centru! Ce e de făcut în astfel de cazuri? Unde să ne plîngem, știe cineva? s-a revoltat femeia.

Pentru a ajunge acasă, Ana a trebuit să schimbe cîteva mijloace de transport public. Și utilizatorii rețelelor sociale și-au exprimat indignarea în acest sens, iar unii au menționat că pentru 150 de lei pentru o călătorie ei înșiși nu ar fi împotrivă să devină șoferi de taxi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?