X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Concert grandios la Bălți de Ziua Independenței. Sofia Rotaru, invitata de onoare a lui Renato Usatîi: „Sînt fericită că de Ziua Independenței vom fi împreună”

17 aug. 2017,, 11:19   Societate
2387 0

Celebra interpretă Sofia Rotaru va urca pe scena din Piața „Vasile Alecsandri” din Bălți, unde, de rînd cu alți interpreți, va susține un concert de Ziua Independenței R. Moldova. Anunțul a fost făcut de primarul de Bălți, Renato Usatîi.

„Chiar dacă sînt nevoit să mă aflu în afara Patriei, pentru mine, la fel ca și pentru toți cetățenii R. Moldova, Ziua Independenței este cea mai importantă sărbătoare. La Chișinău, din cîte am înțeles, iarăși vor avea loc acțiuni oficiale pentru cei aleși, care presupun închiderea străzilor. În schimb, la Bălți sînt așteptați toți cetățenii țării. Vom organiza un concert cu participarea celor mai iubiți interpreți. Așa cum am mai spus, pentru voi va cînta Irina Krug. Dar ce fel de Ziua Independenței fără Sofia Rotaru, care este cea mai faimoasă moldoveancă-oacheșă (смуглянки-молдаванки) din lume. Eu vă iubesc și regret că voi putea fi prezent la sărbătoare doar prin intermediul Skype-ului. Sînt sigur că foarte curînd ne vom revedea în Moldova. Sînt sigur de asta”, a scris Usatîi pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, pe pagina de Facebook a lui Renato Usatîi a fost postat și un video în care apare Sofia Rotaru. Interpreta spune că va veni cu plăcere la Bălți pentru a sărbători Ziua Independenței alături de moldoveni. „Salutările mele, dragi prieteni. Vă felicit cu ocazia acestei sărbători importante. Sînt foarte fericită că de Ziua Independenței vom fi împreună”, a spus interpreta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?