Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Zeci de oameni stau ore în șir pentru a-și ridica coletele de la un oficiu poștal

16 aug. 2017,, 18:50   Societate
4565 3

Cozi imense la oficiul poștal din Centrul capitalei a întreprinderii de stat ”Poșta Moldovei”.

Oamenii stau de dimineață ore în șir pentru a-și ridica coletele și scrisorile recomandate nedistribuite. Motivul este că din 7 august curent, conducerea Poștei Moldovei a decis optimizarea a opt oficii din Chișinău și deservirea clienților doar la unul singur.

Șefa Direcției Marketing și Vînzări a Î.S. „Poșta Moldovei”, Elena Ganciucova, a declarat că toți clienții au fost anunțați despre această modificare printr-un aviz din 2 august. „Începînd cu 7 august, toate pachetele și coletele, coletele și scrisorile recomandate nedistribuite livrate anterior la Oficiile Poștale: OP-2001, OP-2002, OP-2004, OP-2005, OP-2009, Agenția Poștală-2042 (OP-2101), OP-2012, OP-2038, OP-2069 vor fi ridicate de la oficiul poștal de distribuire de pe strada Vlaicu Pârcălab 45”, a menționat Ganciucova.

Potrivit ei, decizia de optimizare a oficiilor poștale a fost luată din motiv că au parvenit numeroase plîngeri de la oameni în adresa conducerii Poștei Moldovei. „Oamenii erau nemulțumiți că pentru a primi pensia sau a achita alte servicii poștale erau nevoiți să stea într-un rând cu cei care primesc coletele, fiind nevoiți să aștepte timp îndelungat. De aceea, conducerea a decis să fie ridicate coletele și scrisorile recomandate doar de la un singur oficiu poștal”, a adăugat reprezentata Poștei Moldovei.


Ganciucova a accentuat că de fapt, cozile s-au format pentru că mulți clienți au fost plecați din țară și nu au venit la timp să-și ridice coletele. „S-au adunat mai multe colete neridicate deoarece oamenii erau prin vacanțe. Alți clienți vin și stau în rând fără a fi anunțati printr-un SMS că au primit coletul, dar se uită online unde este, și când văd că este la vamă, vin la oficiile poștale și cer pachetul. Astfel, reținând și pe ceilalți oameni în rând”, a spus Ganciucova.

Ea a subliniat că din cauza creării cozilor, Poșta Moldovei lucrează pentru ameliorarea situației. Astfel, deja au fost suplinit numărul de angajați la acest oficiu poștal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?