Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Reacția lui Chirtoacă la iniţiativa de a da unei străzi numele lui

16 aug. 2017,, 18:30   Capitala
4107 4

Primarul oraşului Chişinău, Dorin Chirtoacă, susţine că îl onorează iniţiativa de a redenumi o stradă în cinstea lui.


Astăzi, comentînd iniţiativa unui grup de tineri de a redenumi strada Lunca Bîcului, unde se află Staţia de epurare, în strada Dorin Chirtoacă, el a spus că acest lucru trebuie tratat ca pe o trăsnaie.

„În România era o emisiune «Copiii spun lucruri trăsnite». Observ că în Moldova aşa o emisiune este difuzată la buletinele de ştiri. În primul rînd, redenumirea oricărei străzi, indiferent cît de mare sau mică este, cu numele unei persoane este o cinste, o onoare. În ceea ce priveşte strada de lîngă Staţia de epurare este o stradă mare şi recent reparată. Mai ales că la staţia de epurare vor fi făcute investiţii de 31 de milioane de euro şi va fi unica staţie din spaţiul postsovietic la standarde europene. Respectiv, mă onorează chestiunea cu redenumirea străzii", a spus Chirtoacă.

Primarul este sigur că nu vor fi niciodată străzi numite în cinstea lui Dodon sau Voronin.

Chirtoacă nu a putut răspunde de ce şedinţa de judecată programată pentru miercuri nu a avut loc.

„Se întîmplă ceva ciudat. Este interesant faptul că judecătorul singur a numit data şi ora. Iar acum şedinţa a fost anulată. Nimeni nu ştie de ce. În cadrul şedinţei urma să fie examinate două plîngeri din partea avocaţilor la acţiunile procurorilor. Următoarea şedinţă este programată pentru 21 august", a declarat vicepreşedintele Partidului Liberal.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?