Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Peter Dinklage a lansat o declarație importantă pentru fani

17 aug. 2017,, 03:00   Externe
2024 0

Peter Dinklage, actorul care îl interpretează pe Tyrion Lannister din serialul Game of Thrones, le-a cerut fanilor să nu mai cumpere cîini husky pentru asemănarea loc cu cîinii din serial, din cauza creșterii numărului de abandonări ale acestor patrupede cu ochi albaștri, relatează marți AFP.

"Fani uimitori ai serialului, un mare număr dintre voi ați cumpărat un cîine husky datorită uriașei sale popularități în serial", notează actorul într-un comunicat.

"Centrele de adăpost semnalează că un mare număr dintre aceștia sînt abandonați, așa cum se întîmplă cu animalele de companie cumpărate la primul impuls", scrie actorul, care este vegetarian și este simpatizant al asociației de apărare a animalelor PETA.

Potrivit PETA, de la lansarea serialului în Marea Britanie în 2011, centrele de adăpost pentru cîini au înregistrat o creștere de 700% a numărului de husky abandonați.

Un fenomen care s-a mai înregistrat la lansarea filmelor '101 Dalmațieni', 'Chihuahua din Beverly Hills', sau 'Men in Black', potrivit PETA.


Semnalînd faptul că anual "sute de mii de cîini și de pisici ajung în centrele de adăpost din Marea Britanie și trebuie să fie eutanasiați, asociația a făcut apel să nu mai fie cumpărate animale de la crescători sau intermediari și să fie privilegiată adopția.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?