Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Muzicieni «DoReDos» au apărut în ipostaze neașteptate (VIDEO/FOTO)

16 aug. 2017,, 11:00   Showbiz
5801 0

Formația «DoReDos» va reprezenta Moldova la Concursul Internațional de Muzică „Noul Val”.

Interpreții au apelat la utilizatorii din Moldova, solicitîndu-le să-i sprijine în cadrul votului pentru cel mai stilat participant. Pentru aceasta este suficient să se apese „inimioara” pe site-ul oficial al concursului „Noul Val”, care va avea loc în septembrie pe litoralul Mării Negre, relatează NOI.md.

Muzicienii autohtoni se pregătesc intens pentru Concursul Internațional de Muzică „Noul Val”, pînă la care a rămas mai puțin de o lună. Ei au apărut în fața admiratorilor în cele mai neașteptate ipostaze, ceea ce se poate vedea pe site-ul oficial al evenimentului. Sesiunea foto a fost de-a dreptul una colorată, deoarece, pentru a face poze spectaculoase, cei trei membri ai trupei și-au vopsit fețele și au format împreună o „imagine” vie. În sesiunea foto este prezent și mediul rural, deoarece în muzica „DoReDos” elementele de folclor ies pe prim plan. Nu a lipsit nici imaginea comună picantă, pe care vocalista Marina Djundiet și cei doi băieți și-au acoperit corpul dezgolit cu litere mari, care alcătuiesc numele formației lor.


Însă muzicienii nu s-au limitat doar la sesiunea foto. Ei au prezentat un film de bun venit, în care au arătat frumusețea Moldovei de la înălțime. Imaginile impresionante însoțite de fragmentul unei compoziții din repertoriul lor sînt intercalate cu o bogată varietate de bucate din bucătăria moldovenească. La sfîrșitul videoclipului Marina Djundiet a făcut apel la fani și la toți cei care urmăresc muzica populară contemporană, solicitîndu-le să voteze pentru ei.

Precizăm că finala Concursului International de Muzică „Noul Val” va avea loc la Soci, în perioada 8-14 septembrie. Formația de la Rîbnița „DoReDos” a fost selectată cu succes după ce în aprilie a promovat etapa semifinala. Trupa de cîteva ori a participat la etapele de selectare pentru concursul „Eurovision”. După ce a devenit cunoscut faptul că „DoReDos” va reprezenta Moldova la „Noul Val”, președintele Igor Dodon a declarat că intenționează să-i acorde sprijin.

Anul trecut Moldova a fost reprezentată la „Noul Val” de către formația „Brio Sonores”. Muzicienii s-au situat pe locul cinci și au obținut un premiu special din partea revistei „Woman” care este partenerul oficial al Concursului Internațional de Muzică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?