X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Trei cluburi de noapte inspectate de polițiști (VIDEO)

15 aug. 2017,, 11:51   Societate
3288 3

Oamenii legii au descins pentru verificări specializate în alte trei localuri dintr-un centru comercial din capitală, notează NOI.md.

Inspectarea cluburilor de noapte are drept scop prevenirea infracţiunilor patrimoniale, asigurarea ordinii publice, precum şi respectarea drepturilor consumatorilor.

Astfel, la solicitările legale ale poliţiştilor de a prezenta toate actele obligatorii ce permit desfăşurarea activităţilor, factorii de decizie se încurcau în declaraţii. Urmare a verificărilor desfăşurate s-a depista deficit de surse băneşti în aparatele de casă şi control, înălcarea regulilor de întocmire a meniurilor, persoane angajate în cîmpul muncii în lipsa contractelor de muncă, precum şi lipsa documentelor de provenienţă a mărfurilor expuse spre vînzare.

Materialul probatoriu acumulat de forţele de ordine urmează a fi examinat conform legii, iar administratorii riscă amenzi în mărime de pînă la 15 000 de lei. Totodată, vor fi sesizaţi Inspectoratul Fiscat de Stat, Agenţia pentru Protecţia Consumatorului şi alte instituţii competente în domeniul alimentaţiei publice, pentru luare de atitudine conform legii.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?