X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Un automobil a intrat într-o pizzerie de lîngă Paris (FOTO)

15 aug. 2017,, 10:01   Externe
1888 0

Un automobil a intrat luni seara, puţin după ora locală 20.00, într-o pizzerie din localitatea Sept-Sorts din apropierea Parisului; incidentul s-a soldat cu moartea unei fetiţe în vîrstă de 13 ani şi rănirea gravă a patru oameni, informează autorităţile locale citate de agenţiile de presă internaţionale.

Alte opt victime au suferit răni uşoare. Unul dintre cei în stare gravă este fratele mai mic al fetei decedate.

Şoferul, în vîrstă de 32 de ani, nu are antecedente penale şi nu era cunoscut serviciilor de informaţii. El a declarat jandarmilor care l-au arestat că a încercat să se sinucidă duminică, iar luni s-a hotărît să mai încerce o dată.

Parchetul din Meaux a afirmat că a fost ‘un act intenţionat’, dar care ‘a priori nu are nimic de-a face cu un act terorist’; ipoteza teroristă a fost respinsă şi de un purtător de cuvînt al ministerului de interne.


Miercurea trecută, un autovehicul a lovit miercuri un grup de militari în suburbia Levallois-Perret, din nord-vestul Parisului; şase soldaţi au fost răniţi. Anul acesta şi anul trecut s-au înregistrat mai multe incidente similare în întreaga lume. Primul şi cel mai grav a avut loc pe 14 iulie 2016, la Nisa: un terorist a intrat în viteză cu un camion în mulţimea de pe Promenade des Anglais, în timpul festivităţilor de Ziua Naţională a Franţei. În urma atacului au murit 86 de oameni şi au fost răniţi 434.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?