Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Oleșko: Patria mea Moldova are multe talente (VIDEO)

14 aug. 2017,, 18:45   Externe
3548 2

Aleksandr Oleșko, originar din Chișinău, care va modera noul concurs internațional „Ești super! Dansuri”, a declarat că este mîndru de patria sa, care are mulți oameni talentați.

„Cred că sînt singurul care spune cît de talentat este plaiul moldovenesc, o bucată de pămînt, și că aici există nu numai lucrători migranți, constructori, ceea ce este la fel extraordinar, vreau sa spun constructorii ca profesie, dar și un număr foarte mare de oameni talentați și buni , care s-au împrăștiat prin întreaga lume și să se fac auziți. De aceea pentru mine este întotdeauna o bucurie mare să-mi văd compatrioții care au ajuns undeva, au obținut ceva - cîțiva pași de succes în viață, în carieră”, a spus Oleșko.

„Ești super! Dansuri” va demara în septembrie 2017. Printre participanții concursului „Ești super! Dansuri ” care au trecut castingul în Moldova sînt trei fetițe – discipole ale casei de copii de tip familial din orașul Bender, membre ale formației de dans „Prietenia Popoarelor”. Este vorba despre eleva clasei a 4-a Tatiana Untilova în vîrstă de 10 ani, Olga Șumeiko în vîrstă de 8 ani și Emilia Danici în vîrstă de 7 ani.

Un alt participant - reprezentant al Moldovei la concursul „Ești super! Dansuri” - este Liviu Antir în vîrstă de 16 ani de la Chișinău, elev al Liceului teoretic „Miguel de Cervantes”.


Potrivit rezultatelor castingului internațional, la proiect vor participa 145 de tineri dansatori din 13 țări: Rusia, Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Kazahstan, Kîrgîzstan, Letonia, Moldova, Tadjikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Ucraina și Abhazia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?